Iris - Dare2Go
nu 219 doel 1085
funding finished
Laatste updates
Doel
Wij gaan met 11 jongeren naar Armenië, hier gaan we helpen aan het verbouwen van een day care centre, speeltuin voor de kinderen en we gaan kinderkamp organiseren. Dit doen we omdat we ook de kinderen daar een leuke, plezierige ervaring willen geven waar ze nog lang aan terug zullen denken.
Motivatie
Het lijkt me super tof om deze ervaring te mogen hebben, de kinderen in Armenië een leuke tijd te mogen bezorgen, liefde van hun te ontvangen en waardering te mogen ervaren. Dit kan is natuurlijk niet zomaar mogelijk. Hierbij kunnen wij financiële steun goed gebruiken, help je mee?
Projectfoto's
Astghik Simonyan

Astghik is getrouwd met Vahe en moeder van 3 kinderen. Ze is opgeleid als psycholoog en zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare kinderen.

De droom

De kwetsbare kinderen uit Stepanavan krijgen snel een ‘sticker’ met daarop: kansloos. Juist voor deze kinderen wil Astghik zich inzetten. Elk kind verdient het om kind te zijn en de kans om zich te ontwikkelen.

Het project

Sinds nov. 2016 werkt Youth for Christ Armenië samen met de Word of Life kerk in Stepanavan. Vanuit deze kerk is zij een Day Care Centre begonnen. Dit is een dagopvang waar kinderen drie keer per week komen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, ruimte om ‘life skills’ te ontwikkelen en een warme maaltijd. Ze kunnen in een sfeer van liefde en geborgenheid kind zijn en horen de verhalen uit de Bijbel.

Mijn team: Dare2Go
Wij zijn een groep van elf enthousiaste jongeren uit Wierden en omstreken. Wij gaan dit avontuur aan omdat wij Jezus willen volgen, door gehoor te geven aan zijn opdracht... Heb je naaste lief als jezelf. Met deze werkvakantie gaan wij hieraan concreet handen en voeten geven. We willen graag onze handen uit de mouwen steken om de tweede verdieping van het Day Care Centre af te bouwen, zodat ze genoeg ruimte hebben om opvang te bieden aan alle kinderen.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 219
Deze week
Vorige week
Eerder