Ingrid op reis naar Tanzania
doel 1765 + € 141
funding finished
Laatste updates
15 juni om 17:17:00 uur
In
Ingrid

Ik steun met een gift

Deelnemers aandeel autowasactie.

29 mei om 20:41:00 uur
Co
Corina

Ik steun met een gift

eigen bijdrage

Doel
Ik hoop een mooi bedrag op te halen om een klaslokaal te kunnen bouwen in Tanzania.
Motivatie
Ik vind het onwijs gaaf om met zo een reis mee te mogen. Ik ga mee, omdat ik dit een keer gedaan moet hebben in mijn leven. Het lijkt mij heel mooi werk om daar de mensen te helpen en natuurlijk gelijk een beetje cultuur en natuur snuiven. U kunt de mensen in Tanzania ook helpen door een gift over te maken. Alvast super bedankt.
Projectfoto's
David Mwasota

David Mwasota is predikant in de Naioth Gospel Assembly Church in Dar es Salaam. Hier is hij een vurig spreker voor een paar honderd gemeenteleden. Daarnaast is hij Bishop, en heeft hij meerdere gemeenten en predikanten onder zijn hoede. Samen met de Naioth Gospel Assembly Church hebben we gebouwd aan een opvangproject en een school in Dar es Salaam. 

De droom

David kom al jaren in Msongala. Met het project hoopt de Bishop volwassenen en kinderen te helpen om op te groeien met het woord van God, en ze door middel van scholing en huisvesting een kans te bieden op een goed leven.

Het project

Het project bevindt zich in Mlardini. De Bishop heeft een hart voor de oorspronkelijke bewoners van dit gebied; de allerarmsten die weinig tot geen scholing hebben gehad.  Het Community Centrum zal een plek zijn waar men o.a. onderwijs kan krijgen. 

Mijn team: Hands out for Tanzania.
Lieve allemaal! Wij hopen aanstaande zomervakantie naar Tanzania te gaan! En daar hopen we onze handen uit de mouwen te steken bij een project van bisschop David! Namelijk door een klaslokaal te bouwen voor de kinderen van Msongola! Ieder kind heeft recht op onderwijs en een goede toekomst en daar hopen wij een steentje aan bij te dragen! Verder hopen we veel van de Afrikaanse cultuur te leren en geïnspireerd te worden! Helpen jullie mee om de droom van onze Bisschop uit te laten komen? Jullie kunnen gigantisch helpen door op \\\' Steun ons\\\' te klikken en een bedrag te doneren!
Bekijk mijn team
Updates
 • In
  Ingrid

  15 juni om 17:17

  Ik steun met een gift
  €192

  Deelnemers aandeel autowasactie.

 • Co
  Corina

  29 mei om 20:41

  Ik steun met een gift
  €190

  eigen bijdrage

 • Ja
  Jacqueline en Ingrid Boer

  4 maart om 16:48

  Acties

  Hallo allemaal!\r\n\r\nHet is net maart en we zijn druk bezig met alle voorbereidingen. We hebben al meerdere acties gehad (bolcrysanten verkoop, bolus verkoop, bloemschik workshops) en zijn op dit moment bezig met de volgende actie, een stroopwafel verkoop. Ook komen er nog verschillende acties aan; we gaan jullie geüpdatet houden. Ook heb je ook de nodige voorbereidingen voor de reis zelf. Zo hebben we afgelopen vrijdag onze inentingen gehad en alvast spullen aangeschaft voor de reis. We hebben onwijs veel zin in de reis en gaan deze laatste paar maanden nog keihard ons best doen om ons bedrag op onze pagina (hands out for Tanzania) 100% te laten worden! Iedere gift is ontzettend welkom! \r\n\r\nGroetjes,\r\nJacqueline en Ingrid Boer

 • Wi
  Wilma & Gerrit

  6 februari om 18:03

  Ik steun met een gift
  €107

  Veel succes meiden, mooi dat jullie dit willen gaan doen!

 • In
  Ingrid Boer

  13 januari om 15:14

  Ik steun met een gift
  €700

  Bijdrage reis Ingrid

Donaties
Bijdrage team € 717
Deze week
Vorige week
In
Ingrid
192
Eerder
Co
Corina
190
Wi
Wilma & Gerrit
107
In
Ingrid Boer
700