24uur zonder
doel 35 + € 27
funding finished
Laatste updates
09 maart om 18:44:00 uur
Ge
Gert en Conny

Ik steun met een gift

Succes!

19 februari om 19:04:00 uur
Al
Alie

Ik steun met een gift

Doel
Ik ga 24 uur niet eten voor Gambia!
Motivatie
Een aantal van mijn vrienden en vriendinnen gaan ook werkelijk mee naar Gambia, en omdat dat net niks voor mij is, wil ik wel hier in Nederland Mn steentje bijdragen aan wat zij straks kunnen gaan doen in Gambia!
Projectfoto's
Seal Sylvester Jammeh

De partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen. 

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara!

Mijn team: 24 uur zonder
DROOM, DURF, DOE en DEEL (Marco Borsato, 2010) DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint. DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander. DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie. DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf. (Gambia, 2019)
Bekijk mijn team
Updates
 • Ge
  Gert en Conny

  9 maart om 18:44

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes!

 • Al
  Alie

  19 februari om 19:04

  Ik steun met een gift
  €20

Donaties
Bijdrage team € 32
Deze week
Vorige week
Eerder
Ge
Gert en Conny
10
Al
Alie
20