Anneloes naar Gambia
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 443 doel 1670
27% gefinancierd. nog 173 dagen
Doel
Leuk dat je even op mijn pagina kijkt. In de zomer van 2019 gaan we met een leuke groep van 25 naar Gambia. We gaan in de Fajara helpen met de uitbreiding van een school én we gaan activiteiten organiseren voor de kinderen.
Ik hoop veel te gaan leren in Gambia. Zo zal ik te zien krijgen dat het niet gewoon is dat wij hier zo royaal leven en niets te kort komen. Ik wil graag wat voor deze kinderen betekenen en daarom ga ik naar Gambia om zo de wereld toch een beetje te kunnen verbeteren.
Motivatie
Ik wil graag de cultuur van Gambia leren kennen en natuurlijk de mensen helpen!!!

Als je het leuk vindt kan je ook even een kijk je nemen op onze groepspagina: Geloof in Gambia.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ Centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, social training, evangelisatieacties, ziekenhuisbezoeken, kleding en eten uitdelen en gevangenen bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. Nu is het tijd voor de uitbouw van de basisschool in Fajara!

 

Mijn team: Geloof in Gambia
DROOM, DURF, DOE en DEEL (Marco Borsato, 2010) DROOM van een betere wereld, maar besef dat die bij jezelf begint. DURF je luxe leventje los te laten en je in te zetten voor een ander. DOE wat je hart je ingeeft en kom in actie. DEEL van je rijkdom en geef ook iets van jezelf. (Gambia, 2019)
Bekijk mijn team
Updates
 • An
  Anneloes

  3 december om 22:40

  Ik steun met een gift
  €118

  Opbrengst stroopwafels

 • Re
  Renee Koolwijk

  1 november om 17:18

  Ik steun met een gift
  €20

  Leuk een leerzaam.anneloes. ik wens je heel veel succes

 • Co
  Coby

  1 november om 14:51

  Ik steun met een gift
  €30

  goed voor je CV liefs Oma!

 • Ly
  Lyn en Fred

  30 october om 00:04

  Ik steun met een gift
  €30

  Fijne tijd Loes! Mooie ervaring!

 • Ri
  Rianne

  29 october om 16:16

  Ik steun met een gift
  €5

  Succes topper!

Donaties
Bijdrage team € 240
Deze week
Vorige week
Eerder
An
Anneloes
118
Re
Renee Koolwijk
20
Co
Coby
30
Ly
Lyn en Fred
30
Ri
Rianne
5