De Moldavië verbouwing voor kinderen.
Geef kinderen de ruimte
nu 226 doel 869
26% gefinancierd. nog 87 dagen
Doel
Met de jeugd van de Ichthuskerk in Alblasserdam willen wij, door middel van acties, de gemeente Bozieni in Moldavië helpen. Het uitbreiden en verbeteren van het Day Care Centre en het organiseren van een kinderkamp staan centraal in onze uitvoering.
Motivatie
Voor de aller armsten in Europa iets kunnen betekenen is prachtig! Het geven van hoop is iets wat we samen kunnen doen. Deze keer wordt er een nieuwe verdieping en een nieuw dak gebouwd, dit is mogelijk door jouw donatie!
Er ontstaat hierdoor 300 m2 extra ruimte, waar zowel ouders als kinderen weer samen kunnen komen!
Voor de kinderen is dit de enige plek waar zijn liefde en geborgenheid vinden. Hoe mooi zo het zijn als we dit samen kunnen doen en ze een toekomst geven?
Help je mee en doneer!
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • Da
  Daphne

  3 january om 11:23

  Ik steun met een gift
  €50

  Succes Drekk!

Donaties
Bijdrage team € 176
Deze week
Vorige week
Eerder
Da
Daphne
50