Geef kids in Moldavië een toekomst!
Geef kinderen de ruimte
nu 74 doel 869
9% gefinancierd. nog 156 dagen
Doel
In de zomer van 2019 gaan wij met een grote groep naar Moldavië! Hier gaan wij helpen met het bouwen van een plek voor ouderen en kids & wij gaan een kinderkamp organiseren, zodat de kids écht kind kunnen zijn!
Motivatie
Het lijkt mij super gaaf om iets voor de mensen daar te betekenen, want zij hebben het lang niet zo goed als wij in Nederland!
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  31 december om 18:46

  Ik steun met een gift
  €25

  Succes!

 • Be
  Benthe

  13 december om 20:34

  Ik steun met een gift
  €10

  Lieve rho heel veel plezier in Moldavië!!! Ik hoop dat je een mooie en leuke tijd hebt daar! Kusjes bets

Donaties
Bijdrage team € 39
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
25
Be
Benthe
10