Geef een geit
Laat onze partners wereldwijd feest vieren
nu 60 doel 12.000
funding finished
Laatste updates
lokale geit
17 juni om 19:37:00 uur
Vo
voorrips

Ik steun de lokale geit

fantastisch idee

07 juni om 15:04:00 uur
Li
Livingstoner 20 jaar

@ Opwekking

Vanaf vandaag t/m maandag 10 juni staan wij bij Opwekking. Zien wij jou daar ook?

Doel
Omdat Livingstone 20 jaar bestaat, willen wij de partner organisaties waar wij wereldwijd mee samen werken verrassen. Niet met taart, maar met een passend lokaal cadeau! Zo kunnen ook onze partners en de mensen die zij helpen feest vieren! Samen met alle oud-reizigers willen we graag alle partners een cadeau geven.
Motivatie
Livingstone is gezegend. Al 20 jaar lang. We konden meer dan 8.000 jongeren op weg helpen en hen waardevolle bagage mee geven voor de verdere levensreis. Die jongeren kwamen uit honderden kerken, die door de acties zelf ook weer een positieve impuls kregen. Onze partners konden we ondersteunen en bemoedigen met kinderkampen, nieuwe onderkomens voor jeugdclubs, nieuwe scholen, eten en slaapplekken voor daklozen en vooral .... heel veel persoonlijke aandacht die het verschil maakte!

We zijn blij en dankbaar voor wat Livingstone kon en kan zijn. En dat willen we dit jaar feestelijk onderstrepen.
Projectfoto's
Partners Livingstone
Onze internationale partners zijn organisaties die in de eigen woonomgeving een verschil maken. Ze zetten zich helemaal in voor de mensen die het minder hebben; kinderen in nood, straatjongeren, eenzame ouderen, daklozen, vluchtelingen etc. Zij hebben trainingen, begeleidingsprogramma`s, scholen, opvangcentra, ziekenhuizen, wijkcentra, kerken...   
De droom
We zijn trots op het werk dat onze partners doen. Daarom willen wij hen en de mensen die zij ondersteunen graag ook een feest geven! Sponsor deze actie zodat we lokaal een passend cadeau kunnen geven.  Een stel geiten of een koe helpen een lokale gemeenschap vooruit. 
Het project
In oktober bestaat Livingstone 20 jaar. Wij willen onze partner organisaties verrassen met een gift voor een lokaal cadeau. Help jij ons mee?
Updates
 • Vo
  voorrips

  17 juni om 19:37

  Ik steun de lokale geit
  €40

  fantastisch idee

 • Li
  Livingstoner 20 jaar

  7 juni om 15:04

  @ Opwekking

  Vanaf vandaag t/m maandag 10 juni staan wij bij Opwekking. Zien wij jou daar ook?

 • Li
  Livingstoner 20 jaar

  7 juni om 14:38

  Onze eerste blog

  Jawel, onze eerste gezamenlijke crowdfundingsactie voor al onze projecten is een feit! Wij bestaan 20 jaar en willen graag wereldwijd feest!

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Vo
voorrips
40
St
Steffen
20