Moldavië 2019
doel 870 + € 948
funding finished
Laatste updates
Doel
Met deze acties wil ik genoeg geld ophalen om het Day Care Centre af te kunnen maken.
Samen kunnen we het Day Care Centre afmaken en hierdoor de kinderen een veilige plek bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen.
Motivatie
Ik ga mee op reis naar Moldavië, omdat ik voor de mensen in Moldavië een verschil wil maken. In Moldavië is er hard hulp nodig, voor jong en oud.
Ik vind het Day Care Centre een mooi initiatief, omdat het een blijvend project is waar de mensen in Moldavië voor een langere tijd gebruik van kunnen maken.
Projectfoto's
Ruslan en Tateana Sajin

Ruslan en Tateana hebben drie jonge kinderen en zetten zich met hart en ziel in voor kinderen en ouderen uit het dorp.

De droom

Pastor Ruslan droomt van een verandering in het dorp. Hij hoopt dat armoede zal verdwijnen en dat kinderen kansen krijgen op een beter leven.

Het project

Pastor Ruslan en zijn vrouw Tateana zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen en ouderen in Badragii Vechi. De kinderen uit het dorp komen drie keer per week naar het DCC voor huiswerkbegeleiding én een warme maaltijd. Daarnaast worden er elke dag maaltijden gekookt en rondgebracht bij oudere en hulpbehoevende mensen.

Mijn team: Ouderkerk gaat naar Badragii Vechi!
2 handen in verbondenheid. Onze eigen hand uitgestoken naar de hulpbehoevende ander, zodat we samen de handen ineen slaan. Zodat we met elkaar er iets moois van kunnen maken. Dat kan alleen met handen die gevuld zijn door Jezus.
Bekijk mijn team
Updates
Donaties
Bijdrage team € 1818
Deze week
Vorige week
Eerder