Toekomst voor kinderen in Moldavië!
Geef kinderen de ruimte
Danique van der Vliet
nu 198 doel 869
23% gefinancierd. nog 90 dagen
Doel
Deze zomer ga ik, van 20 juli t/m 3 augustus, met een toffe groep jongeren naar Moldavië. We zullen een nieuwe verdieping bouwen op het huidige Day Care Centre. Het is de bedoeling dat het gebouw wordt vergroot met 300 m2.

Het Day Care Centre is een plek waar kansarme jongeren en ouderen naar toe komen, uit de omliggende dorpen Bozieni en Dubovca. Ze krijgen hier warme maaltijden en ervaren liefde en warme. Voor de jongeren is er huiswerkbegeleiding en worden er activiteiten georganiseerd. Naast het bouwen aan het Day Care Centrum zullen we, voor de kinderen, een kinderkamp organiseren.
Motivatie
Iets voor een ander betekenen is één van de mooiste dingen die er is. Door deze reis kunnen wij als groep iets doen voor kinderen en ouderen die bijna geen liefde en warmte kennen. Deze reis zal een onvergetelijke reis worden met een super mooi doel!

Helpt u mee om kinderen in Moldavië een betere toekomst te geven?
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai wil graag het gebouw efficiënt gebruiken. Hij wil de begane grond gebruiken voor het ouderenwerk en de eerste verdieping voor het kinderwerk. Ook is een goede keuken noodzakelijk voor het maken van de maaltijden voor kinderen en ouderen.

Het project

In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen dat nu gebruikt wordt voor het kinderwerk. In samenwerking met Youth for Christ Moldavië werken ze aan de opbouw van een DCC. Naast het kinderwerk zorgt men ook vanuit het DCC voor 20 kwetsbare families in de omgeving. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is ruim 15.700 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Diaconale Jeugdreis Ichthuskerk
Om de woorden van Jezus praktisch te maken gaan we met elkaar de handen uit de mouwen steken in het armste land van Europa. We willen delen van onze liefde en welvaart. We willen kinderen en ouderen een hart onder de riem steken. uit onze comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  3 march om 11:29

  Ik steun met een gift
  €10

  Da
  Danique
  3 march om 11:29

  Super bedankt voor uw donatie!

Donaties
Bijdrage team € 188
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10