Armenië - Enschede 2020 - Eva
nu 228 doel 1.180
19% gefinancierd. nog 126 dagen
Laatste updates
06 januari om 11:27:00 uur
Ha
Hanneke

Ik steun met een gift

Gaaf dat je meegaat, Eva!
Het gaat een onvergetelijke ervaring worden.

Doel
Ik ga mee naar Armenië omdat ik hoop dat ik, met de mensen en kinderen daar, een leuke 2 weken van mijn leven zal krijgen! Dat we voor de kinderen daar een leuke speeltuin kunnen bouwen en dat zij daar veel plezier van zullen hebben!
Motivatie
Ik ga mee omdat ik het fijn vind om mensen te zien genieten, maar ook omdat ik denk dat ik er mensen ga tegenkomen die ik nooit meer zal vergeten en dat het 2 onvergetelijke weken van mijn leven zullen worden!
Projectfoto's
Monica Hakobyan

Mozes en Monica hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en werken sinds 2003 in Vayk. Mozes is pastor en Monica is de leider van het daycare center. Sinds februari 2019 werken Mozes en Monica met Youth for Christ Armenië om het daycare center verder te ontwikkelen en uit te bouwen. 

De droom

Mozes en Monica willen hun geloof in God handen en voeten geven door hulp te bieden aan de armste en meest kwetsbare families. Zij bouwen aan een daycare center, een plek van liefde en warmte, waar iedereen welkom is. Hun visie is om ook in de omliggende dorpen een daycare center te starten. 

Het project

Vayk is een stad met ongeveer 7000 inwoners en ligt in de armste regio van Armenië. Ruim 50% van deze mensen leeft in armoedige omstandigheden. Veel kinderen groeien op in gebroken gezinnen waar geweld, verslaving, en weinig aandacht voor hen is. Het daycare center in Vayk is een plaats waar liefde en aandacht, speciaal voor deze kinderen is. Drie dagen per week komen ruim 25 kinderen naar het daycare center. Ze krijgen hier huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en kunnen verschillende activiteiten doen. 

Mijn team: Jongeren van de PG Enschede naar Armenië
Gelijke wereld - samenwerken - iets doen voor een ander - ervaring - niet lullen maar poetsen - lol hebben - saamhorigheidsgevoel - veiligheid - rijkdom - armoede - delen - mensen leren kennen - culturen - sharing is caring - behulpzaam zijn - blik verbreden - speelplezier
Bekijk mijn team
Updates
 • Ha
  Hanneke

  6 januari om 11:27

  Ik steun met een gift
  €2

  Gaaf dat je meegaat, Eva! Het gaat een onvergetelijke ervaring worden.

Donaties
Bijdrage team € 226
Deze week
Vorige week
Eerder
Ha
Hanneke
2