Bart naar Moldavië
Een warme plek voor jong en oud
doel 945 + € 0
funding finished
Laatste updates
01 april om 10:58:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

26 maart om 22:41:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Doel
Helaas kon ik het afgelopen jaar niet mee maar nu er weer een groep jongeren van Ichthuskerk Alblasserdam naar Bozieni Moldavië zal gaan ben ik van de partij als reisleider.
Het doel is om enerzijds weer hulp te gaan bieden bij het bouwen van een Day Care Centre voor diverse activiteiten zoals het opvangen van kinderen etc en anderzijds door ter plaatse invulling te geven aan de opdracht om om te zien naar onze naaste in welke vorm dan ook.
Een van de plannen is om door wellicht een kleine reparatie o.i.d. iemands leven daar wat aangenamer te maken en ook willen we kinderkampen gaan organiseren in de hoop de kinderen daar voor even kind te kunnen laten zijn en gewoon te laten genieten.
Motivatie
Het is een mooie gelegenheid om iets van Jezus liefde voor ons over te brengen naar mensen die het zo hard nodig hebben. Verder hoop ik er persoonlijk ook weer van te leren en een stukje bagage mee te krijgen waar ik voor mijzelf ook weer wat aan heb.
Projectfoto's
Mihai

Pastor Mihai, oud-militair, theoloog en leider van het DCC in Bozieni. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2015 is hij samen met zijn gezin naar Bozieni verhuisd om zich in te zetten voor de armste kinderen kinderen en kwetsbare ouderen in Bozieni en Dubovca (buurdorp).

De droom

Mihai droomt van plek waar liefde en geborgenheid is voor jong en oud. Een huis van God waar iedereen het evangelie van Jezus kan horen en zien.

Het project

In samenwerking met Youth for Christ Moldavië wordt er gewerkt aan de opbouw van een Day Care Centre (DCC) voor jong en oud. In 2017 heeft Mihai op wonderlijke wijze een gebouw kunnen kopen. In 2019 is er, in samenwerking met een groep jongeren uit Alblasserdam, een nieuwe verdieping en een nieuw dak geplaatst waardoor er meer dan 300m2 bijgekomen is. Wekelijks komen meer dan 30 kinderen naar het project voor huiswerkbegeleiding, een warme maaltijd en sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er vanuit het DCC voor meer dan 50 kwetsbare families gezorgd. Zij krijgen voedselpakketten en een warme maaltijd.

Mijn team: Ichthus goes Moldavië 2020
Wij willen gehoor geven aan de oproep van Jezus om onze naaste lief te hebben. We willen delen van onze liefde en welvaart in het armste land van Europa. We hopen zo de kinderen en mensen in Bozieni een hart onder de riem te steken en hen iets van de liefde van Jezus te laten zien.
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  1 april om 10:58

  Ik steun met een gift
  €10

 • ?!
  Anoniem

  26 maart om 22:41

  Ik steun met een gift
  €100

 • ?!
  Anoniem

  21 februari om 14:44

  Ik steun met een gift
  €21

Donaties
Bijdrage team € 814
Deze week
Vorige week
Eerder
?!
Anoniem
10
?!
Anoniem
100
?!
Anoniem
21