Femke naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
nu 464 doel 897
52% gefinancierd. nog 49 dagen
Laatste updates
13 april om 13:32:00 uur
Om
Oma v.d. P.

Ik steun met een gift

Veel succes!

12 maart om 16:05:00 uur
Jo
Jolanda

Ik steun met een gift

Succes!

Doel
Samen met Ichtus hoop ik in de zomer van 2020 Sergey te helpen met het opknappen van een Day Care Centre en het organiseren van een kinderkamp. Daarnaast zijn we van plan om bij arme mensen in Shkuntiki op bezoek te gaan.
Motivatie
Ik wil graag mee naar Wit-Rusland, omdat ik geloof dat het onze taak is om ook daar het evangelie te brengen. Daarnaast wil ik graag samen met de andere Ichtusleden iets laten zien van de liefde van Jezus door het werk dat wij gaan verrichten in Shkuntiki.
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Om
  Oma v.d. P.

  13 april om 13:32

  Ik steun met een gift
  €25

  Veel succes!

 • Jo
  Jolanda

  12 maart om 16:05

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes!

 • Di
  Didier

  2 maart om 20:55

  Ik steun met een gift
  €20

  Voor het oppassen

 • Di
  Didier

  31 januari om 19:52

  Ik steun met een gift
  €30

  Bedankt voor het oppassen

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Om
Oma v.d. P.
25
Jo
Jolanda
10
Di
Didier
20
Di
Didier
30