Anne naar Wit-Rusland Ichtus Leerdam
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
nu 429 doel 867
49% gefinancierd. nog 49 dagen
Laatste updates
30 december om 16:51:00 uur
Co
Conny

Ik steun met een gift

Ik steun Anne

Doel
Samen met jeugdvereniging Ichtus Leerdam hoop ik in de zomer van 2020 op werkvakantie te gaan naar Shkuntiki in Wit-Rusland.
Hier gaan we helpen bij de renovatie van een Day Care Centre en zullen we een kinderkamp organiseren.
Motivatie
Om samen met een groep christelijke jongeren op werkvakantie te gaan om niet alleen iets te doen voor de samenleving daar, maar om ook het evangelie te delen, is hartstikke mooi. Geweldig zelfs.
Werken vanuit Gods Woord, en dat Woord ook verkondigen daar.
Jezus zegt: "Heb je naaste lief."
Ik hoop op deze manier ook mijn naasten lief te hebben.
En ik hoop natuurlijk ook om een verschrikkelijk leuke tijd te hebben met iedereen!
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Co
  Conny

  30 december om 16:51

  Ik steun met een gift
  €50

  Ik steun Anne

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Co
Conny
50