Crowdfunding reis Jonathan
Geef kinderen de kans om het evangelie te horen
doel 869.5 + € 24.5
extra steun welkom, nog 51 dagen
Laatste updates
03 maart om 20:29:00 uur
Ja
Jan-Willem

Ik steun met een gift

De rolletjesactie en alle giften vanuit Kerk aan de Linge

Doel
Ik hoop zo veel mogelijk geld op te halen om in Wit-Rusland echt goed hulp te kunnen bieden.
Motivatie
Ik vind het ontzettend leuk dat ik met deze reis mee mag. Dit wordt echt een ervaring om nooit te vergeten. Ik wil graag de mensen daar in Wit-Rusland helpen.
Projectfoto's
Sergey Korotkevich

Sergey Korotkevich is getrouwd met Luba en samen hebben ze twee jonge kinderen. Sergey is pastor van een baptistengemeente in Sharkovshchina en projectleider van de kamplocatie en day care centre in Shkuntiki.

De droom

Sergey’s droom is om christelijke zomerkampen te organiseren voor kinderen uit de regio. Veel van deze kinderen hebben nog nooit het evangelie gehoord en leven in schrijnende armoede. Een zomerkamp geeft kinderen de kans om een fijne en ontspannen tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Daarnaast bouwt Sergey een day care centre waar kinderen wekelijks kunnen komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd.

Het project

In Shkuntiki, 15 km vanaf Sharkovshchina heeft Sergey in 2017 een stuk grond gekocht met daarop een oude school en 4 houten huizen. Een van de huizen gaat gebruikt worden als day care center. De oude school wil hij verbouwen tot kamplocatie zodat hij christelijke zomerkampen voor kinderen kan organiseren.

Wij sparen gezamenlijk voor dit project

Wij sparen als team onze reis bij elkaar. Daarvoor is ruim 32.000 euro nodig. Check onze teampagina voor onze crowdfunding. 

Wij nodigen ondernemers uit om mee te sparen voor het werkbudget op lokatie. Voor de verbouw van het pand is circa 10.000 euro nodig. Check de ondernemerspagina.

Mijn team: Ichtus naar Wit-Rusland - teampagina
Binnen onze jeugdvereniging, Ichtus Leerdam, bestaat de behoefte om mensen die leven in moeilijke omstandigheden, te helpen een betere toekomst te realiseren. Daarnaast zien we het als onze roeping om Jezus niet alleen in woord maar ook in daad te dienen. We vinden het belangrijk om kinderen die nog niet van het evangelie hebben gehoord, hierover te vertellen en hoop te bieden in hun soms uitzichtloze situaties.
Bekijk mijn team
Updates
 • Ja
  Jan-Willem

  3 maart om 20:29

  Ik steun met een gift
  €515

  De rolletjesactie en alle giften vanuit Kerk aan de Linge

Donaties
Bijdrage team € 379
Deze week
Vorige week
Eerder
Ja
Jan-Willem
515