Lauras Journey To Romania
nu 200 doel 1.451
14% gefinancierd. nog 222 dagen
Laatste updates
27 oktober om 13:18:00 uur
Ma
Margrietha Steendam

Ik steun met een gift

Succes lieverd! Wat ontzettend goed dat je dit gaat doen!

Doel
Samen met de jeugdgroep van de kerk gaan wij in de zomer van 2020 naar Cihei in Roemenië. Daar gaan wij bouwen aan een kas zodat de bevolking minder afhankelijk is van anderen en zelf groenten kunnen verbouwen en verkopen. Daarnaast organiseren wij een kamp voor de kinderen uit het dorp en gaan wij voedselpakketten uitdelen aan ouderen. Met deze reis hoop ik te bereiken dat we de mensen daar hoop en moed kunnen meegeven.
Motivatie
Ik ga mee naar Roemenië omdat het mij een bijzondere ervaring lijkt. Wij zijn in Nederland rijk gezegend en dat lijkt soms zo vanzelfsprekend. Daarom wil ik mij inzetten voor de bevolking in Cihei om hun te leren kennen en te helpen waar dat kan. Met de voedselpakketten, de kas en het kinderkamp hoop ik de mensen daar een onvergetelijke ervaring mee te geven. Het lijkt mij heel gaaf om dit met zo'n fijne groep te doen en ik kijk ernaar uit.
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lifes zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ma
  Margrietha Steendam

  27 oktober om 13:18

  Ik steun met een gift
  €200

  Succes lieverd! Wat ontzettend goed dat je dit gaat doen!

Donaties
Bijdrage team € 0
Deze week
Vorige week
Eerder
Ma
Margrietha Steendam
200