Naomi's Journey To Romania
Bouw mee aan een toekomst voor de amsten
doel 496.6 + € 912.4
funding finished
Laatste updates
03 maart om 18:53:00 uur
Om
Oma de Vries

Ik steun met een gift

18 november om 12:27:00 uur
Xu
Xuejuan

Ik steun met een gift

Succes!!!!

Doel
Samen met een heleboel leuke mensen ga ik in de zomer van 2020 naar Roemenië! Daar, in één van de armste landen van Europa, gaan we in het dorpje Cihei naar het project van de stichting Change Lifes. Door geld op te halen willen we hen helpen met de financiering van een kas. Hierin kunnen ze onder andere groenten verbouwen, waardoor ze minder afhankelijk zijn en ook zelf nog wat kunnen verdienen. Daarnaast organiseren we een jeugdkamp om de kinderen uit het dorp een paar leuke dagen te geven!
Motivatie
Met deze werkvakantie hoop ik een mooie ervaring op te doen om nooit te vergeten. De rijkdom die we hebben in Nederland is minder vanzelfsprekend dan wij denken. Samen met deze groep wil ik wat delen van onze rijkdom met de mensen die het minder goed hebben dan wij.
Projectfoto's
Nelu Radu

Stichting Change Lives zoekt de allerarmsten en mensen die op straat leven op. De stichting hoopt dat deze mensen voor een beter leven kiezen; een leven vol geloof en zonder verslavingen. Ze zorgen voor opvang en begeleiding van deze mensen.

De droom

Ooit kreeg Nelu één container als 'cadeau'. Momenteel zijn er 9 containerwoningen die gebruikt worden als woonruimte voor mensen in nood. De droom is er voor een grotere kippenschuur en kassen, betere woningen en een afkickcentrum.

Het project

Met de kassen en het kippenproject kan men voorzien in de levensbehoeften van de mensen, wordt er werkgelegenheid gecreeërd voor diegene die geen baan kunnen krijgen en komen er inkomsten om het project draaiende te  houden. Ons eerste team gaat werken aan de eerste kas!

Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Om
  Oma de Vries

  3 maart om 18:53

  Ik steun met een gift
  €100

 • Xu
  Xuejuan

  18 november om 12:27

  Ik steun met een gift
  €5

  Succes!!!!

 • 11 november om 10:43

  Ik steun met een gift
  €500

  Doe je best!! Xxx

 • Ya
  Yamila

  25 oktober om 22:07

  Ik steun met een gift
  €20

  Veel succes! Mooi initiatief! Xx

 • Om
  Oma en opa

  25 oktober om 19:27

  Ik steun met een gift
  €50

  Sterkte met de inzameling

 • R.
  R. De Vries

  18 oktober om 18:59

  Ik steun met een gift
  €150

  Mama en papa juichen je toe

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Xu
Xuejuan
5
Eerder
Om
Oma de Vries
100
500
Ya
Yamila
20
Om
Oma en opa
50
R.
R. De Vries
150