Rangco's journey to Romania
Bouwen aan toekomst voor kwetsbare mensen
doel 496.6 + € 545.58
funding finished
Laatste updates
02 maart om 13:54:00 uur
Ma
Mark Roordink

Ik steun met een gift

29 februari om 13:25:00 uur
Ni
Nico

Ik steun met een gift

Goed bezig

Doel
Mijn doel is om de armoede compleet op te lossen! Weg te vagen! Nee dst zal niet lukken, maar ik zou het tof vinden als we met een groep jongeren uit de Kandelaar Kerk mensen in Cihei kunnen helpen. Door kassen de bouwen, woningen op te knappen en de kinderen te entertainen met sport en spel. En tussen dat alles door de liefde van God te laten zien. Maar ook een toffe tijd met de jeugd mogen hebben, waarin ook zij tijd krijgen om hun wereldbeeld te vergroten en te verrijken ondanks armoede.
Motivatie
Ik heb al meerdere malen Roemenië mogen bezoeken en daarbij ook de armoede met eigen ogen mogen aanschouwen. Te veel mensen maken daar nog gebruik van paard en wagen als dagelijks vervoer middel, wonen in slechte huizen ondanks heftige winters en hebben een uitzichtloze situatie. Daar zou ik een kleine verandering in willen brengen.
Projectfoto's
Nelu Radu
Nelu is getrouwd met Cristina en vader van 3 dochters. Hij is een enthousiaste leider en werkt hard om mensen uit de cirkel van armoede te krijgen.
De droom
Nelu’s droom is om zoveel mogelijk dakloze en/of verslaafde mensen een nieuwe kans en start te geven. Hij werkt aan een programma waarin mensen kunnen afkicken en een nieuw leven leren op te bouwen. Extra woon- en werkplekken voor deze mensen zijn nodig om het project verder op te bouwen.
Het project
In 2015 is stichting Change Lives opgericht met als doel om daklozen en/of verslaafden de kans te geven op een nieuwe start. Momenteel wonen 16 mensen in verschillende zeecontainers op het projectterrein. Midden op het terrein is een centrale woon- en leefkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. De volgende stap is de bouw een aantal kweekkassen. Deze geven werkgelegenheid waardoor mensen kunnen leren om voor zichzelf te zorgen.
Mijn team: The Journey To Romania
Wij gaan de woorden van Jezus praktisch maken. Met elkaar gaan we de handen uit de mouwen steken in één van de armste landen in Europa. Wij willen onze liefde en welvaart delen met de lokale bevolking in Cihei. Daarnaast gaan we hen een hart onder de riem steken, uit onze eigen comfortzone stappen en een nieuwe cultuur leren kennen. Op deze manier leven we samen met en voor elkaar in Gods Koninkrijk!
Bekijk mijn team
Updates
 • Ma
  Mark Roordink

  2 maart om 13:54

  Ik steun met een gift
  €50

 • Ni
  Nico

  29 februari om 13:25

  Ik steun met een gift
  €10

  Goed bezig

 • Be
  Bennie en Elly

  13 februari om 12:18

  Ik steun met een gift
  €98,18

 • Ha
  Harm

  10 februari om 22:05

  Ik steun met een gift
  €100

  Bedankt ook voor jouw inzet voor De Koffiebus!

 • Ma
  MAP

  18 januari om 12:28

  Ik steun met een gift
  €200

Donaties
Bijdrage team € 584
Deze week
Vorige week
Eerder
Ma
Mark Roordink
50
Ni
Nico
10
Be
Bennie en Elly
98,18
Ha
Harm
100
Ma
MAP
200