Roger naar Gambia!
Roger van Nieuw Amerongen
nu 210 doel 1.754
12% gefinancierd. nog 206 dagen
Laatste updates
29 september om 21:13:00 uur
Al
Alex

Ik steun met een gift

Succes komende maanden, Roger! Gaaf dat je je hiervoor inzet!

Doel
Wij willen graag zo veel mogelijk geld ophalen, om daarmee een school in Gambia uit te breiden. En op die manier krijgen meer kinderen kans om te leren.
Motivatie
Mijn motivatie is om kinderen die het minder hebben dan wij in Nederland te helpen, zodat ook zij net zoals wij kunnen leren. Daarnaast lijkt het me super gaaf om deze levenservaring op te doen!
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
 • Al
  Alex

  29 september om 21:13

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes komende maanden, Roger! Gaaf dat je je hiervoor inzet!

Donaties
Bijdrage team € 200
Deze week
Vorige week
Eerder
Al
Alex
10