Sanne naar Georgie
nu 177 doel 1.160
15% gefinancierd. nog 174 dagen
Laatste updates
13 januari om 21:09:00 uur
?!
Anoniem

Ik steun met een gift

Oppassen

13 januari om 14:05:00 uur
Es
Esther

Ik steun met een gift

Verkoop pinkeltje boeken

Doel
meehelpen bij het neerzetten van een sportveld voor de lokale bevolking en starten met de bouw voor een community centre
Motivatie
een super gave vakantie met het doel om mijn mede mens te helpen
Projectfoto's
Beso Megrelishvili

Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.

De droom

Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Het project

Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

Mijn team: PKN Zwijndrecht naar Georgië
Vanuit onze gemeente organiseren we om het jaar een werkvakantie voor jongeren. Zowel jongeren als de zendende gemeente krijgen zo de gelegenheid om de opdracht van Jezus (heb je naaste lief) praktisch handen en voeten geven door er voor die ander te zijn. We hopen dat we met deze werkvakantie anderen echt kunnen helpen en dat deze werkvakantie ons verrijkt. Al is het maar het besef dat het voor je kansen en mogelijkheden nogal uitmaakt waar je wiegje in deze wereld heeft gestaan. Dat we in dat opzicht enorm rijk gezegend zijn. En dat het onze verantwoordelijkheid is iets te delen van onze rijkdom (gebed, tijd, geld, etc.). We hopen ook dat we veel kunnen leren van de mensen die we ontmoeten. Al is het maar dat zij met zoveel minder tevreden en gelukkig zijn. Dat zij vaak meer vertrouwen in de toekomst aan de dag leggen dan je zou verwachten. En dat die ontmoetingen waardevol zijn. Daarom kijken we enorm uit naar deze ervaring. Helpt u mee???
Bekijk mijn team
Updates
 • ?!
  Anoniem

  13 januari om 21:09

  Ik steun met een gift
  €10

  Oppassen

 • Es
  Esther

  13 januari om 14:05

  Ik steun met een gift
  €15

  Verkoop pinkeltje boeken

 • Ge
  Gert

  1 december om 21:49

  Ik steun met een gift
  €30

  Succes en een mooie leerame tijd

 • ?!
  Anoniem

  27 november om 22:03

  Ik steun met een gift
  €10

  Succes!

 • Vi
  Vincent

  27 november om 16:19

  Ik steun met een gift
  €20

  Succes???? Hopelijk haal je snel je doel????

  Sa
  Sanne
  27 november om 16:19

  Bedankt!?

Donaties
Bijdrage team € 92
Deze week
?!
Anoniem
10
Es
Esther
15
Vorige week
Eerder
Ge
Gert
30
?!
Anoniem
10
Vi
Vincent
20