Steun mijn reis naar Gambia!
Uitbouw van een basisschool voor iedereen!
nu 493 doel 1.763
funding finished
Laatste updates
18 december om 11:32:00 uur
Cj
CJR

Ik steun met een gift

Diverse acties Youth for Gambia

02 november om 16:50:00 uur
Ja
Janneke

Ik steun met een gift

Trots op je roos.

Doel
Ik wil door middel van deze pagina geld bij elkaar sparen voor mijn reis naar Gambia die ik met een groep jongeren ga maken. Wij gaan in Gambia onder anderen een school bouwen voor de lokale kinderen.
Motivatie
Iedereen heeft recht om te leren en om naar school te gaan. Daarom willen wij de kinderen in Gambia helpen en een steentje bijdragen aan de bouw van een school. Ik hoop dat we hiermee een klein beetje kunnen meewerken aan hun toekomst.
Projectfoto's
Sylvester Seal Jammeh

Je partner is Youth for Christ in Gambia, waar Sylvester Seal Jammeh sinds 2006 directeur is. Hij is een enthousiaste en bevlogen leider en wordt ondersteund door zijn vrouw Rose Temmah en tientallen vrijwilligers. 

De droom

Youth for Christ wil jongeren helpen een keuze voor Jezus te maken en hier concreet vorm aan geven. Directeur Sylvester hoopt dat de diverse scholen en het jongerencentrum hieraan bijdragen.  

Het project

Op het Youth for Christ centrum wordt les gegeven op de basisschool. De school is in 2010 begonnen met straatkinderen, maar er krijgen nu ook buurtkinderen les. Daarnaast worden vanuit het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd, zoals jongerenclubs, filmavonden, evangelisatieacties, ziekenhuis bezoeken, kleding en voedseldistributies en het bezoeken van gevangenen. In de afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een nieuwe highschool in Faraba en een school voor vakonderwijs in Brufut. In 2019 zijn we gestart met de uitbouw van de basisschool in Fajara.

 

Mijn team: Youth for Gambia Katwijk 2020
Zowel als groep als individueel worden acties gevoerd om geld voor dit mooie project in te zamelen. Met dit geld kan de (te kleine) basisschool worden uitgebreid. Naast bouw- en verfmaterialen is bijvoorbeeld ook extra schoolmeubilair nodig. Helpt u ons bouwen?
Bekijk mijn team
Updates
 • Cj
  CJR

  18 december om 11:32

  Ik steun met een gift
  €187

  Diverse acties Youth for Gambia

 • Ja
  Janneke

  2 november om 16:50

  Ik steun met een gift
  €20

  Trots op je roos.

Donaties
Bijdrage team € 286
Deze week
Vorige week
Eerder
Cj
CJR
187
Ja
Janneke
20