Erik

Erik naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

Erik

Wit-Rusland, juli 2022

Erik

Erik

Wit-Rusland, juli 2022

€625 opgehaald van €1.331
Nog 312 dagen 1 supporter

Erik naar Wit-Rusland - Ichtus Leerdam

Logo Livingstone

Heb elkaar lief als uzelf. Wij zijn hier enorm gezegend met rijkdom, vrijheid en mogelijkheden. Dit...

Lees mijn motivatie

Hoi, ik ben Erik

dit is mijn doel

Ik hoop daar iets langdurig's neer te zetten in de twee korte weken die we hebben. Uiteraard het ombouwen van de locatie daar wordt fantastisch, maar het gebaar kan echt iets moois uitstralen naar de mensen daar, dat hoop ik te doen. Laten zien dat onze naasten niet alleen hier in de buurt zijn, maar ook daar waar het minder gaat.

Lees mijn motivatie

Updates
Erik

Systeembeheerder
€ 50
Systeembeheerder
€ 50

Ik steun met een gift

Mijn groep

Het project

Wit-Rusland Shkuntiki

Een bijzondere vakantie voor kinderen

Sergey K.
Sergey K. Projectleider in Wit-Rusland Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

Het project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Lees de droom

Je kunt mij ook steunen door deze pagina te delen