Bouw Boarding Section
Een middelbare school in opbouw
nu 4.822 doel 9.800
49% gefinancierd. nog 179 dagen
Laatste updates
14 oktober om 13:17:00 uur
Su
Succes met de actie!

Ik steun met een gift

Succes met de actie!

Doel
Help mee met het financiëren van geschikte slaapvertrekken voor de leerlingen van de Queen of Peace Highschool. Scholieren slapen nu in tijdelijke slaapvertrekken, maar om aan de eisen van de overheid te voldoen en hen een geschikte slaapplek te bieden, is jouw hulp hard nodig. Steun dit mooie project, waar kinderen de kans krijgen om middelbaar onderwijs te volgen en van positieve invloed te kunnen zijn op hun lokale gemeenschap. Hartelijk dank!

Motivatie
De bouw van de slaapvertrekken voor de jongens en meisjes van de Queen of Peace Highschool is momenteel erg urgent. Leerlingen moeten op school verblijven omdat heen en weer reizen tussen school en thuis geen vanzelfsprekendheid is. Redenen zijn onder andere de afstand, veiligheid, evenals avondklassen en aangescherpte overheidsmaatregelen naar aanleiding van de coronacrisis. De huidige slaapvertrekken zijn een noodoplossing, maar niet geschikt om leerlingen op lange termijn te herbergen.
Projectfoto's
Philomena Namirembe
Philomena leidt de Queen of Peace High school. Een pittige dame met visie voor de toekomst. Ze studeerde aan de universiteit en weet als geen ander hoe belangrijk onderwijs is. Regelmatig staat ze met haar laarzen in de modder tussen de gewassen of sjouwt ze mee op de bouwplaats.
De droom
Ontwikkeling voor de lange termijn: dat is het streven. Philomena droomt dat jongeren dankzij onderwijs kansen krijgen én benutten voor een blijvende positieve impact. Het motto van de school is: "Work with the Lord for Excellence". Ook buiten de schoolmuren wil Philomena, samen met studenten, van betekenis zijn voor de lokale gemeenschap.
Het project
De Queen of Peace Highschool is opgericht in 2007. Al zo’n 200 jongeren tussen de 13 en 23 jaar oud krijgen hier zeer goed middelbaar onderwijs. Denk aan vakken als wiskunde, engels en scheikunde, maar ook aan naailes, handenarbeid en sociale vaardigheidstraining. Om te voorzien in voedsel en inkomen voor schoolmateriaal, worden gewassen verbouwd op eigen grond: handig en leerzaam! Momenteel bouwen we aan een laboratorium, hiermee tillen we de school naar een hoger level!
Updates
 • Su
  Succes met de actie!

  14 oktober om 13:17

  Ik steun met een gift
  €200

  Succes met de actie!

 • Di
  Diverse donateurs

  4 september om 14:28

  Ik steun met een gift
  €4622,34

Donaties
Deze week
Vorige week
Eerder
Su
Succes met de actie!
200
Di
Diverse donateurs
4622,34